Enkel prissättning. Inga startavgifter.

Alla priser är exklusive moms. Byt plan när som helst, och behåll all data även om du går ned i plan.

Starter

490 kr

ex moms/mån

  • 2 användare ingår
  • +49 kr/mån per extra användare
  • 50 objekt
Välj Starter
  • Objekt, hyresgäster och avtal
  • Automatiska statusar
  • Översikt och arbetslista
  • Excel-import och export
  • Hyresbortfall innevarande månad
  • Veckorapport PDF
  • E-postsupport

Professional

Vanligast

1 290 kr

ex moms/mån

  • 3 användare ingår
  • +49 kr/mån per extra användare
  • 250 objekt
Välj Professional
  • Allt i Starter
  • CRM med pipeline
  • Kompletteringar och dokument
  • Ekonomi för alla perioder
  • Hyresjustering
  • En läsbehörig chef ingår
  • Support inom en arbetsdag

Business

2 990 kr

ex moms/mån

  • 5 användare ingår
  • +49 kr/mån per extra användare
  • 1 000 objekt
Välj Business
  • Allt i Professional
  • Ansöknings-API
  • Flera bolag under ett konto
  • Obegränsat antal läsbehöriga chefer
  • Prioriterad support samma dag
  • Onboarding 60 minuter

Enterprise

Offert

Pris efter behov

  • Obegränsat antal användare
  • Extra användare ingår
  • Obegränsat antal objekt
Kontakta oss
  • Allt i Business
  • Obegränsat antal användare och objekt
  • Dedikerad kontakt och SLA
  • Anpassad onboarding

Prova alla Professional-funktioner gratis i 30 dagar, utan kort. Välj plan när du är redo. Ingen bindningstid på månadsplaner.

Jämför planerna

FunktionStarterProfessionalBusinessEnterprise
Objekt, hyresgäster och avtalJaJaJaJa
Automatiska statusarJaJaJaJa
Översikt och arbetslistaJaJaJaJa
Kalender och blockeringarJaJaJaJa
Excel-import och exportJaJaJaJa
Veckorapport PDFJaJaJaJa
Hyresbortfall innevarande månadJaJaJaJa
Ekonomi för alla perioderJaJaJa
CRM med pipelineJaJaJa
Kompletteringar och dokumentJaJaJa
HyresjusteringJaJaJa
Läsbehörig chef ingårJaJaJa
Obegränsat antal läsbehöriga cheferJaJa
Ansöknings-APIJaJa
Flera bolag under ett kontoJaJa
OnboardingJaJa
Dedikerad kontakt och SLAJa

Vanliga frågor

Provperioden tar slut och du väljer plan. Din data ligger kvar och blir tillgänglig igen så snart en plan är vald. Inget raderas automatiskt.